Automatisering

Industriële automatisering bouwt op standaarden die uw processen vereenvoudigen en versnellen. Toch zien we standaard vooral als maatwerk. Het gaat om úw organisatie, om uw specifieke processen.

Standaard als maatwerk


Het team van ProTos heeft dan ook oprecht interesse in wat u drijft, de basis voor een betrokken en duurzame samenwerking. Onze technische expertise in combinatie met een proactieve houding: samen vormen ze onze verantwoordelijkheid voor u als klant.

Automatiseer en optimaliseer uw bedrijfsprocessen met oplossingen die zich snel terugverdienen. Onze specialisten maken graag kennis met u.

Protos realiseert elektrotechnische- en procesautomatiserings oplossingen in de food-, feed- en beverage industrie. Het totale traject van ontwerp, uitvoering en beheer, tot en met service en onderhoud is bij ons in vakkundige handen. Het aanbod is veelzijdig met een breed scala aan oplossingen zoals kracht, midden- en laagspanning, procesautomatisering, energieadvies, en de 24-uursdienst voor service en onderhoud.